✓ Meer dan 25 jaar ervaring

✓ Maatwerk zonder meerprijs

✓ Een begrip in Breda en omstreken

Kasten voor op kantoor schaft u aan bij De Mark Kantoormeubelen in Breda. De Mark biedt u een ruime keuze en geeft u graag advies.

Opbergen
Voor een opgeruimde, georganiseerde werkplek zijn voldoende kasten belangrijk. Alle boeken, ordners, papieren en kantoorartikelen krijgen daarin een plek. Voor uw kantoor of werkplek schaft u de mooiste kasten aan bij De Mark Kantoormeubelen in Breda. Ook voor een volledige kantoorinrichting kunt u bij ons terecht: onze adviseurs adviseren u graag over een praktische en ergonomische inrichting van uw kantoor. Wilt u ons aanbod aan kasten en ander meubilair bekijken, kom dan naar onze showroom in Breda. Natuurlijk komen we ook graag op locatie langs, om uw situatie te bekijken en de maten te nemen. Ons team maakt voor u een vrijblijvende full-color intekening voor uw kantoor of werkplek, waarbij vanzelfsprekend optimaal rekening wordt gehouden met uw wensen en uw budget.

Contact
Wilt u voor uw kantoor ook nieuwe kasten aanschaffen, kom dan eens langs bij De Mark Kantoormeubelen in Breda. Hebt u vragen, neem dan gerust contact met ons op: bel naar (076) 571 64 10, stuur uw e-mail naar info@de-mark.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Vrijblijvend contact

Heeft u vragen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in.