✓ Meer dan 25 jaar ervaring

✓ Maatwerk zonder meerprijs

✓ Een begrip in Breda en omstreken

Voor de inrichting van uw kantoor te Breda kunt u terecht bij De Mark Kantoormeubelen. Hier vindt u een zeer groot en compleet assortiment met alles voor de inrichting van uw kantoor. Bij De Mark in Breda bent u verzekerd van producten voor een verrassend lage prijs en van hoogwaardige kwaliteit.

Assortiment
Voor de inrichting van uw kantoor kunt u bij De Mark in Breda kiezen uit budget meubelen, inruilmeubelen, verhuur en accessoires. Zo heeft u al een hoge tweedehands archiefkast in uw kantoor voor slechts €99,-. Ook kunt u bij ons terecht voor project inrichting en voor een ruim aanbod meubilair voor thuis werkplekken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bent u nieuwsgierig? Bekijkt u dan alvast onze referenties.

Contact opnemen
Wilt u meer weten over het assortiment van De Mark in Breda voordat u ons inschakelt voor de inrichting van uw kantoor te Breda? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig contact met u op. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via (076) 571 64 10.

Vrijblijvend contact

Heeft u vragen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in.