✓ Meer dan 25 jaar ervaring

✓ Maatwerk zonder meerprijs

✓ Een begrip in Breda en omstreken

Meubilair voor kantine inrichting vindt u tegen verrassend lage prijzen bij De Mark Kantoorinrichting in Breda. De Mark Kantoormeubelen is specialist in kantine inrichting en biedt u alles voor de complete inrichting van kantoorruimtes.

Het inruilen van kantoormeubilair
De Mark in Breda staat u graag te woord over de mogelijkheden wat betreft kantine inrichting. U bent dan van harte welkom in onze showroom in Breda. Indien het nodig is om de situatie terplekke te komen bekijken en/of inmeten komen wij natuurlijk ook graag bij u langs. De medewerkers van De Mark kunnen u uitgebreid adviseren op het gebied van een goede ergonomische werkplek. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan lichtinval en -sterkte, loop- en werkruimte en het gebruik van een ergonomische bureau en de hoeveelheid kasten. Bent u nieuwsgierig? Bekijk dan meteen onze referenties.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden die De Mark in Breda u biedt op het gebied van kantine inrichting? Neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer (076) 571 64 10.

Vrijblijvend contact

Heeft u vragen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in.