✓ Meer dan 25 jaar ervaring

✓ Maatwerk zonder meerprijs

✓ Een begrip in Breda en omstreken

Uw werkplek heeft uiteraard een goede bureaustoel nodig, die u bij De Mark Kantoormeubelen in Breda kunt aanschaffen. Wij bieden u een ruime keuze. U kunt bij ons terecht voor bureau’s, archiefkasten en accessoires, en adviseren we u graag over vloerbedekking, verlichting en zonwering.

Een ergonomische werkplek

Voor een ergonomische werkplek is naast een goed (ergonomisch) bureau, een goede stoel essentieel. De ideale stoel kunt u optimaal aan uw lichaam aanpassen: de hoogte, de diepte, de armsteunen en de rugleuning. Voor een professionele bureaustoel kunt u terecht bij De Mark Kantoormeubelen in Breda. Ons team adviseert u graag over hoe u een werkplek zo ergonomisch mogelijk kunt inrichten, of dat nu alleen uw eigen werkplek is of wanneer het gaat om alle werkplekken in uw kantoorpand. Bekijk de catalogus op deze website, of kom zelf een duurzame bureaustoel uitproberen in onze showroom in Breda.

Contact

Kies ook voor een professionele bureaustoel van De Mark Kantoormeubelen in Breda en creëer voor uzelf of voor uw medewerkers een ergonomische werkplek. De adviseurs van De Mark helpen u graag verder. Wilt u meer weten, bel dan naar (076) 571 64 10, stuur uw e-mail naar info@de-mark.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Vrijblijvend contact

Heeft u vragen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in.